Η Εταιρία

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – COPCO

Η Κωστάκης Πέτρος και ΣΙΑ Ο.Ε. (COPCO) είναι μια πλέον καθιερωμένη εισαγωγική και εμπορική εταιρεία με έδρα την Αττική, Ελλάδας, με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας. Ειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας εργαλείων κοπής μετάλλων, μετρολογικών οργάνων και εξοπλισμού μηχανουργικών μηχανημάτων. Η αξιόπιστη ομάδα επαγγελματιών μας, που περιλαμβάνει μηχανολόγους μηχανικούς, προσφέρει επίσης υπηρεσίες κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων, εκμεταλλευόμενη την ειδίκευσή τους για την παροχή εξαιρετικών λύσεων.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε μια ποικιλία επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων μηχανουργείων, εργοστασίων, βιομηχανιών, ναυπηγείων και ξυλουργείων. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να καλύπτουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντάς τους αξιόπιστα εργαλεία και εξοπλισμό για αυξημένη παραγωγικότητα.

Στην Κωστάκης Πέτρος και ΣΙΑ Ο.Ε., υπογραμμίζουμε δύο βασικούς παράγοντες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας. Πρώτον, προσφέρουμε καθημερινές παραδόσεις σε όλη την Αττική με το δικό μας δίκτυο, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις παραγγελίες τους άμεσα και αποτελεσματικά. Δεύτερον, διατηρούμε ένα εκτεταμένο απόθεμα, το οποίο μας επιτρέπει να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Αυτή η δέσμευση στην ευκολία και την προσβασιμότητα μας θέτει ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται εργαλεία κοπής μετάλλων, μετρολογικά όργανα, εξοπλισμό μηχανολογικών εργαλείων και υπηρεσίες ενεργειακών συστημάτων.

Από την ίδρυσή μας το 1988, εξυπηρετούμε την ελληνική αγορά με ακεραιότητα και αριστεία. Το 1992, διευρύναμε τις δραστηριότητές μας για να περιλάβουμε την εισαγωγική και εμπορική δραστηριότητα, εκμεταλλευόμενοι την εκτεταμένη μας εμπειρία και γνώση. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, κερδίσαμε μια ισχυρή φήμη για τα ποιοτικά μας προϊόντα, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τις έγκαιρες παραδόσεις, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες μας.

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση, δίνουμε προτεραιότητα σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, συνεργασίας και αλληλεπίδρασης. Τα μέλη της ομάδας μας είναι προσηλωμένοι επαγγελματίες που ενσαρκώνουν τις αξίες μας για αξιοπιστία, εμπειρογνωμοσύνη και ικανοποίηση του πελάτη. Προάγουμε μια κουλτούρα διαρκούς βελτίωσης, και διασφαλίζουμε ότι παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον τομέα μας. Η προσέγγισή μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους πελάτες μας, παρέχοντας τους υψηλής ποιότητας προϊόντα, τεχνική υποστήριξη και προσωπική εξυπηρέτηση.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία επίσης, στην εισαγωγή και εμπορία μερών εργαλειομηχανών, όπως:

Μέγγενες - Διαιρέτες - Σετ Σφιγκτήρων

Βίντια τόρνου/φρέζας

Κολαούζα

Αλεζουάρ

Τρυπάνια

Μανέλες και Κοπτήρες

Τόρνος/φρέζα με καρβίδια

Μέγγενες

Διαιρέτες

Τσόκ φρέζας/ δραπάνου

Κώνοι BT/CAT

Παχύμετρα

Μικρόμετρα

Κοπτικά ροζέτας

Σφηνοκόπτες

Λάμες

Κολαουζιέρες

Βιδολογιέρες

Τέλος εμπορεύομαστε όργανα μέτρησης ακριβείας Ευρωπαϊκής προέλευσης με προδιαγραφές CE-ISO.

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – COPCO